OM SYNTHMAX

Jeg har udviklet software og hjemmesider siden 1998 for bla.. LEGO og DigiDesign. Siden 2007 har jeg specialiseret mig i sociale netværk og open source.

Dynamisk hjemmeside

about meMin passion er at få din hjemmeside til at fremstå professionelt og seriøst. Ved at bruge open source software "booster" jeg udviklings tiden. højner kvaliteten og fremtids sikre din site. Jeg kan løbende ajourføre indhold og layout så der altid ar noget nyt at komme tilbage efter for dine besøgende.

WordPress: Et gratis open source Blog/CMS system, Du får et gennemprøvet system som kan konfigureres og tilpasses dine behov. Din virksomhed kan selv være med til at holde indholdet opdateret.

Drupal: Et andet gratis open source system beregnet til at bygge community sites med. Her er flexibiliteten helt i top. Drupal kan konfigureres så at dit site får samme funktionalitet som Facebook og MySpace.

Der er ingen grund til at udvikle en hjemmeside fra grunden. Ved at tilpasse en færdig hjemmeside får du hurtigt et super resultat med gennemprøvet teknologi.

Search Engine Optimization

Jeg sætter en ære i at bygge SEO optimerede hjemmesider som søgemaskinerne let kan finde rundt i og som indholder alle relevante søge ord.
Flickr Feed
contact information
Synthmax APS. Østre Havevej 29, 8520 Lystrup, tlf. 27 26 85 03